Image Slider 2
Shadow

Kedvezményezett: LPL Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Versenyképesség növelése adaptív technológiai innováció révén az LPL Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 26 444 808 Ft

Támogatás mértéke: 39,99 %

A fejlesztés során a LPL Kft. egy victory 1560H/ 330W/220 típusú combi fröcsöntő gépet szerez be, amely lehetővé teszi az eddig gyártott egykomponensű termékek helyett ún. valós idejű, kétkomponensű technológián alapuló termékek gyártását. A kétkomponensű (2K) technológia annyiban különbözik és több az egykomponensű (1K) fröccsöntési technológiától, hogy a speciálisan erre a célra kialakított fröccsöntő gépen eggyel több, azaz kettő darab műanyag fröccsöntő-adagoló csiga helyezkedik el, amely képes az erre speciálisan kialakított 2K fröccsöntő mintaszerszámba egyidejűleg injektálni két különböző típusú alapanyag folyadékot.

A beruházással a jelenlegi tevékenysége mellett a vállalkozás új termék előállítására lesz képes.

A technológia fejlesztés nem csak a pályázó cég szempontjából fontos, hanem nagy jelentőséggel bír a megvalósulás helyszínén lokálisan működő alapanyag gyártó és kereskedő cégek életében. A termeléskorszerűsítés áttételesen piacbővülést jelent a szállítóiparnak, újabb megrendeléseket generál a beszállítóknak.

A társaság a projekt eredményeként munkát tud biztosítani a telephelyen működő üzemben dolgozó alkalmazottaknak. Az ő stabil jövedelmük növeli a kistérség, szűkebben pedig Ságvár településen élők vásárlóerejét.

Az előállított termék többségét a régióban értékesíti a cég, az élőmunkában hozzáadott érték a mikrogazdaság bevételeit növeli, tőkét vonz a régióba.

A projekt kapcsolódik a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégiában (S3) szereplő intelligens technológiákhoz, azon belül a műanyagiparhoz.

A fejlesztés időtartama 3 hónap.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.02.28.

Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2018-03130

KAPCSOLAT

 

Telefon: +36 20/8521690
Source: http://geobutor.hu/bemutatkozas/kapcsolat

 

E-mail: info@lplkft.hu

 

 

 

 
Source: http://geobutor.hu/bemutatkozas/kapcsolat

Our website is protected by DMC Firewall!

Mint minden weboldal, az lplkft.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz.